Duetto sparris och parmesanost MED OLJA MED SMAK AV SOLTORKADE TOMATER OCH PINJENÖTTER

  • 10
  • Lätt

Duetto sparris och parmesanost MED OLJA MED SMAK AV SOLTORKADE TOMATER OCH PINJENÖTTER

  • 10
  • Lätt
Duetto sparris och parmesanost MED OLJA MED SMAK AV SOLTORKADE TOMATER OCH PINJENÖTTER

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Duetto sparris och parmesanost Giovanni Rana
  • 30 g extra jungfru olivolja
  • 6 avrunna inlagda soltorkade tomater
  • 1 msk pinjenötter
  • Parmigiano Reggiano parmesanost
  • salt efter behov

BEREDNING

Mixa de soltorkade tomaterna med extra jungfru olivolja och häll sedan över i en skål. 

Rosta pinjenötterna i en liten teflonpanna tills de blir gyllenbruna. 

Koka raviolipastan och smaksätt med tomatoljan. Strö över de rostade pinjenötterna och servera med Parmigiano Reggiano parmesanost.

INGREDIENSER

portioner
- +
  • 1 förpackning Duetto sparris och parmesanost Giovanni Rana
  • 30 g extra jungfru olivolja
  • 6 avrunna inlagda soltorkade tomater
  • 1 msk pinjenötter
  • - Parmigiano Reggiano parmesanost
  • - salt efter behov

BEREDNING

Mixa de soltorkade tomaterna med extra jungfru olivolja och häll sedan över i en skål. 

Rosta pinjenötterna i en liten teflonpanna tills de blir gyllenbruna. 

Koka raviolipastan och smaksätt med tomatoljan. Strö över de rostade pinjenötterna och servera med Parmigiano Reggiano parmesanost.