WinterEditionGourmet_zola-noci_800x800.png
Winter edition

Girasoli med Gorgonzola D.O.P och Valnötter

Girasoli med Gorgonzola D.O.P och Valnötter lyfter en svårslagen smakkombination där krämig italiensk D.O.P-märkt Gorgonzola möter knapriga valnötter. Här får du både mjukhet och textur i ett med ett behagligt tuggmotstånd.

  • 4 MINUTER tillagningstid
  • 2 PORTIONER
  • 315 KALORIER per 100g
  • Recept med burfria ägg
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Upptäck den färska pasta revolutionen
  • En ny generation av fyllningar. så krämiga, så rikliga
  • Har aldrig varit så god

INGREDIENSER

Fyllning 63%: ricotta (vassle, mjölk, salt), Gorgonzola ost SUB* * 19%, mozzarellaost, vegetabiliska fibrer (majs, potatis), valnötter 7%, stärkelse, mascarponeost, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), cashewnötter, vasslepulver, solrosolja, salt, naturliga aromer (innehåller mjölk och korn), potatisflingor.

Pasta 37%: vetemjöl, ägg 30%, durumvetemjöl.

*SUB: Skyddad ursprungsbeteckning. För allergener: se ingredienser markerade med fetstil.

Kan innehålla spår av nötter, fisk, kräftdjur, blötdjur, senap, sojabönor, selleri.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1318 kj/315
  • Fett
    16g
    Mättade
    5.5g
  • Kolhydrater
    28g
    Socker
    3.5g
  • Proteiner
    12g
  • Salt
    1.2g