Tortellini Ricotta & Spenat
Traditionellt

Tortellini Ricotta & Spenat

Redan vid första tuggan lär du känna igen konsistensen och doften av färsk bladspenat, såväl som sötman från ricottan. En perfekt harmoni.

  • 60 sekunder tillagningstid
  • 3/4 PORTIONER
  • 280 KALORIER per 100g
  • Recept utan konserveringsmedel
  • Endast med naturliga smakämnen
  • Utan smakförstärkare

INGREDIENSER

Fyllning 50%: Ricotta 50% (vassle, mjölk, salt), torkad potatis, spenat 8%, vasslepulver (från mjölk), solrosolja, ströbröd (vetemjöl, vatten, salt, jäst), salt, vegetabilisk fiber (cikoria), naturliga aromer (innehåller mjölk), kryddor. Allergener: se ingredienser i fetstil. 

Pasta 50%: vetemjöl,  ägg 30%, durumvetemjöl.  

Producerad i en fabrik som även hanterar kräftdjur, fisk, nötter, selleri och blötdjur.

Allergener: Se ingredienser i fetstil

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energivärden
    1176 kJ/280 kcal
  • Fett
    9g
    Mättade
    5.6g
  • Kolhydrater
    37g
    Socker
    3.1g
  • Proteiner
    11g
  • Salt
    1.2g